ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό κιμά μοσχαρίσιο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Αλάτι
Πιπέρι
1 Κουταλιά σούπας κύμινο
4-5 Φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουλιασμένο
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
1 Κρεμμύδι τριμμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδο
500m;l. Χυμό ντομάτας
1 Κουταλιά σούπας κύμινο
Αλάτι
Πιπέρι
1 Κουταλιά σούπας βαλσάμικο
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό κιμά μοσχαρίσιο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Αλάτι
Πιπέρι
1 Κουταλιά σούπας κύμινο
4-5 Φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουλιασμένο
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
1 Κρεμμύδι τριμμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδο
500m;l. Χυμό ντομάτας
1 Κουταλιά σούπας κύμινο
Αλάτι
Πιπέρι
1 Κουταλιά σούπας βαλσάμικο
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σουρώνουμε το ψωμί και το βάζουμε σε ένα μπολ με τον κιμά και τα υπόλοιπα υλικά. Ζυμώνουμε καλά και το αφήνουμε στο ψυγείο για δύο ώρες.
- Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου. Ρίχνουμε το χυμό ντομάτας και τα υπόλοιπα υλικά και τα αφήνουμε να βράσουν για λίγα λεπτά.
- Πλάθουμε τον κιμά σε μακρόστενα σουτζουκάκια. Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να κάνουν κρούστα. Τα βάζουμε στη σάλτσα και σιγοβράζουμε για 30 λεπτά.
- Συνοδεύουμε με ρύζι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: