Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

ΓΡΑΝΙΤΑ ΠΕΠΟΝΙ

ΥΛΙΚΑ
600γρ. Πεπόνι πολτοποιημένο
200γρ. Ζάχαρη
100ml. Νερό
Χυμό από 1/2 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα κατσαρολάκι ετοιμάζουμε ένα σιρόπι με τη ζάχαρη, το νερό, και το χυμό λεμονιού, βράζοντας για 30 λεπτά. Το αφήνουμε λίγο να κρυώσει και το ανακατεύουμε με το πολτοποιημένο πεπόνι. Το βάζουμε σε ένα μπολ και το βάζουμε στη κατάψυξη για μία ώρα. Το βγάζουμε και το χτυπάμε με το μίξερ για λίγα λεπτά και κατόπιν το βάζουμε στη κατάψυξη για να παγώσει καλά.
  • Όταν θέλουμε να σερβίρουμε βγάζουμε κομμάτια και τα χτυπάμε στο μούλτι με ένα κουτάλι νερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: