ΥΛΙΚΑ
500γρ. Ψίχα από καρπούζι κομμένο σε κυβάκια
200γρ. Ντοματίνια κομμένα στα 4
100γρ. Κατσικίσιο τυρί σε μικρά κομμάτια
1/2 Αγγούρι κομμένο σε μικρά κομμάτια
Λίγα φύλλα βασιλικού
30ml. Ξύδι βαλσάμικο
1 Κουταλιά σούπας μέλι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Ψίχα από καρπούζι κομμένο σε κυβάκια
200γρ. Ντοματίνια κομμένα στα 4
100γρ. Κατσικίσιο τυρί σε μικρά κομμάτια
1/2 Αγγούρι κομμένο σε μικρά κομμάτια
Λίγα φύλλα βασιλικού
30ml. Ξύδι βαλσάμικο
1 Κουταλιά σούπας μέλι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία σαλατιέρα ανακατεύουμε το τυρί με το καρπούζι, το αγγούρι και τα ντοματίνια.
- Ανακατεύουμε το βαλσάμικο με το μέλι και περιχύνουμε τη σαλάτα. Απλώνουμε τα φύλλα βασιλικού και πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: