ΥΛΙΚΑ
3 Αβγά
2 Ντομάτες
3 Κουταλιές σούπας πελτέ ντομάτας
2 Κολοκυθάκια κομμένα σε φέτες
Ελαιόλαδο
50γρ. Φέτα τριμμένη
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Βασιλικό
1 Καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
3 Αβγά
2 Ντομάτες
3 Κουταλιές σούπας πελτέ ντομάτας
2 Κολοκυθάκια κομμένα σε φέτες
Ελαιόλαδο
50γρ. Φέτα τριμμένη
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Βασιλικό
1 Καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τρίβουμε τη ντομάτα.
- Σιγοβράζουμε για 10 λεπτά με λίγο νερό και το πελτέ. Κατεβάζουμε από τη φωτιά. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κολοκυθάκια, το πολτό σκόρδου και το κρεμμύδι. Πασπαλίζουμε με βασιλικό και προσθέτουμε την πιπεριά. Όταν ροδίσουν, ρίχνουμε τα αβγά χτυπημένα και την ντομάτας. Λίγο πριν κατεβάσουμε από τη φωτιά ρίχνουμε τη φέτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: