ΥΛΙΚΑ
1 Πακέτο φύλλο σφολιάτας
500γρ. Μανιτάρια κομμένα σε φέτες
2 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
3 Πιπεριές ψιλοκομμένες
1 Καρότο κομμένο σε φέτες
10 Φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
100γρ. Γκούντα τριμμένη
1 Αβγό
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Πακέτο φύλλο σφολιάτας
500γρ. Μανιτάρια κομμένα σε φέτες
2 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
3 Πιπεριές ψιλοκομμένες
1 Καρότο κομμένο σε φέτες
10 Φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
100γρ. Γκούντα τριμμένη
1 Αβγό
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα λαχανικά, προσθέτουμε το μπέικον. Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το τυρί, το αβγό χτυπημένο, αλατοπίπερο και το μαϊντανό.
- Βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος και στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας, απλώνουμε τη γέμιση και σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: