ΥΛΙΚΑ
1 Πακέτο λαζάνια
350γρ. Φέτα χοντροκομμένη
2 Μελιτζάνες
2 Πράσινες πιπεριές
4 ντομάτες
2 Κολοκυθάκια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 Ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
50γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Πακέτο λαζάνια
350γρ. Φέτα χοντροκομμένη
2 Μελιτζάνες
2 Πράσινες πιπεριές
4 ντομάτες
2 Κολοκυθάκια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 Ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
50γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε φετάκια, τι μελιτζάνες σε κυβάκια, τις πιπεριές σε ροδέλες. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου. Βάζουμε τα λαχανικά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Προσθέτουμε τις ντομάτες που προηγουμένως της έχουμε τρίψει. Ρίχνουμε αλάτι και το μαϊντανό και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά.
- Σε ένα πυρίμαχο σκεύος απλώνουμε μία στρώση λαζάνια.
- Βάζουμε λίγη από τη γέμιση και λίγη φέτα και σκεπάζουμε με τα λαζάνια, συνεχίζουμε να το κάνουμε αυτό μέχρι να τελειώσουν τα υλικά, φροντίζουμε να τελειώσουμε με λαχανικά.
- Προσθέτουμε ένα ποτήρι ζεστό νερό πασπαλίζουμε με το τριμμένο κεφαλοτύρι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1 ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: