ΥΛΙΚΑ
1 Φύλλο σφολιάτας
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κόκκινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
1 Πράσινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
Λίγο ελαιόλαδο
200γρ. Γαιούρτι
Βασιλικό ψιλοκομμένο
250γρ. Φέτα τριμμένη
3 Αβγά
1/2 Φλιτζάνι τσαγιού γάλα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Φύλλο σφολιάτας
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κόκκινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
1 Πράσινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
Λίγο ελαιόλαδο
200γρ. Γαιούρτι
Βασιλικό ψιλοκομμένο
250γρ. Φέτα τριμμένη
3 Αβγά
1/2 Φλιτζάνι τσαγιού γάλα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βουτυρώνουμε μία ταρτιέρα και βάζουμε τη σφολιάτα την τρυπάμε με ένα πιρούνι και τη ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές. Στρώνουμε τη φέτα πάνω από τη ψημένη σφολιάτα και από πάνω τις πιπεριές. Πασπαλίζουμε με το βασιλικό. Χτυπάμε τα αβγά με το γιαούρτι και το γάλα.
- Αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε την τάρτα με το μείγμα των αβγών. Ψήνουμε για 35 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: