Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε μικρά κομμάτια
10 Πιπεριές κέρατο χοντροκομμένες
500ml. Κρέμα γάλακτος
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
250γρ. Ρεγκάτο κομμένο σε κύβους
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Πάπρικα
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
350ml. Λευκό κρασί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το χοιρινό με το πολτό σκόρδου να πάρει χρώμα. Ρίχνουμε τις πιπεριές και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Σβήνουμε με το κρασί, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη πάπρικα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 30 λεπτά.
  • Μεταφέρουμε το φαγητό σε ένα πυρίμαχο σκεύος, ρίχνουμε τη κρέμα γάλακτος και το τυρί. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά. 
  • Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες ή ρύζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: