ΥΛΙΚΑ
500γρ. Αλεύρι
400γρ. Γιαούρτι
Χυμό από 1/2 λεμόνι
2 Κουταλάκι γλυκού σόδα μαγειρική
2 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Αλεύρι
400γρ. Γιαούρτι
Χυμό από 1/2 λεμόνι
2 Κουταλάκι γλυκού σόδα μαγειρική
2 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με τη σόδα και το αλάτι.
- Ρίχνουμε το χυμό λεμονιού, το λάδι και λίγο λίγο τα γιαούρτι και ζυμώνουμε μέχρι να ενσωματωθούν όλα τα υλικά.
- Σχηματίζουμε ένα καρβελάκι πάνω σε αλευρωμένη επιφάνεια και το τοποθετούμε σε ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: