ΥΛΙΚΑ
300γρ. Φέτα τριμμένη
250γρ. Γαιούρτι
150γρ. Γκούντα τριμμένη
4 Κουταλιές σούπας λάδι
4 Κουταλιές σούπας γάλα
3 Αβγά
Αλάτι
Πιπέρι
Δυόσμο
1 Πακέτο χωριάτικο φύλλο
Ελαιόλαδο
100γρ. Βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
300γρ. Φέτα τριμμένη
250γρ. Γαιούρτι
150γρ. Γκούντα τριμμένη
4 Κουταλιές σούπας λάδι
4 Κουταλιές σούπας γάλα
3 Αβγά
Αλάτι
Πιπέρι
Δυόσμο
1 Πακέτο χωριάτικο φύλλο
Ελαιόλαδο
100γρ. Βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα υλικά της γέμισης. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Βουτυρώνουμε το ταψί και στρώνουμε το 1/3 από τα φύλλα, τα οποία λαδώνουμε ένα ένα. βάζουμε τη μισή γέμιση.
- Βάζουμε τα μισά φύλλα που έμειναν, δεν ξεχνάμε να τα λαδώνουμε, και απλώνουμε την υπόλοιπη γέμιση. Σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα, λαδωμένα και αυτά.
- Χαράζουμε τη πίτα. Σκορπάμε στην επιφάνεια το βούτυρο κομμένο σε μικρά κομμάτια. Ψήνουμε για 30 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: