ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό φιλέτο από μπούτι κοτόπουλου
2 Καρότα κομμένα σε ροδέλες
1/2 Κιλό αρακά
Αλάτι
Πιπέρι
250ml. Χυμό ντομάτας
1 Πρέζα κανέλα
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό φιλέτο από μπούτι κοτόπουλου
2 Καρότα κομμένα σε ροδέλες
1/2 Κιλό αρακά
Αλάτι
Πιπέρι
250ml. Χυμό ντομάτας
1 Πρέζα κανέλα
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου. Προσθέτουμε και το κοτόπουλο και το σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά.
- Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για 40 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: