ΥΛΙΚΑ
2 Μήλα τριμμένα
Χυμό από 1 πορτοκάλι
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Χυμό από 1 μανταρίνι
Ξύσμα από 1 μανταρίνι
1 Πρέζα γαρίφαλο
1/2 Φλιτζάνι καρύδια χοντροκομμένα
4 Κουταλιές σούπας μέλι
1/2 Φλιτζάνι ηλιέλαιο
2 Φλιτζάνια αλεύρι
1/2 Φακελάκι μπέικιν
1 Κουταλιά σούπας ταχίνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 Μήλα τριμμένα
Χυμό από 1 πορτοκάλι
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Χυμό από 1 μανταρίνι
Ξύσμα από 1 μανταρίνι
1 Πρέζα γαρίφαλο
1/2 Φλιτζάνι καρύδια χοντροκομμένα
4 Κουταλιές σούπας μέλι
1/2 Φλιτζάνι ηλιέλαιο
2 Φλιτζάνια αλεύρι
1/2 Φακελάκι μπέικιν
1 Κουταλιά σούπας ταχίνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά βάζουμε το μέλι, τους χυμούς, το ξύσμα, τα μήλα, το γαρίφαλο και το ταχίνι.
- Ανακατεύουμε και αφήνουμε μέχρι να καραμελώσουν. Προσθέτουμε τα καρύδια και αφήνουμε να κρυώσει. Βάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ, προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν και το ηλιέλαιο. Ανακατεύουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα. Πλάθουμε κουλουράκια σε ότι σχήμα θέλουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: