ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό σπανάκι
1 Κιλό λαζάνια
100γρ. Κουκουνάρι
Ελαιόλαδο
100γρ. Φέτα, εάν θέλετε για λόγους νηστείας μπορείτε να βάλετε τυρί σόγιας
10 Ντοματίνια
5 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Λίγο δυόσμο ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό σπανάκι
1 Κιλό λαζάνια
100γρ. Κουκουνάρι
Ελαιόλαδο
100γρ. Φέτα, εάν θέλετε για λόγους νηστείας μπορείτε να βάλετε τυρί σόγιας
10 Ντοματίνια
5 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Λίγο δυόσμο ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια, το δυόσμο και το σπανάκι, αλατοπιπερώνουμε.
- Προσθέτουμε τα ντοματίνια και το κουκουνάρι.
- Λαδώνουμε ένα ταψί. Βάζουμε μία στρώση λαζάνια και σκεπάζουμε με μία στρώση σπανάκι. Συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσουν τα υλικά και προσέχουμε να τελειώσουμε λαζάνια. Πασπαλίζουμε με τη τριμμένη φέτα, ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μία ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: