ΥΛΙΚΑ
8 Μήλα
1 Φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1/2 Φλιτζάνι τσαγιού ηλιέλαιο
500γρ. Αλεύρι
1 Κουταλάκι γλυκού μαγειρική σόδα
1 Κουταλάκι γλυκού κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
8 Μήλα
1 Φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1/2 Φλιτζάνι τσαγιού ηλιέλαιο
500γρ. Αλεύρι
1 Κουταλάκι γλυκού μαγειρική σόδα
1 Κουταλάκι γλυκού κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε και κόβουμε τα μήλα σε μικρά κομμάτια. Τα βάζουμε μέσα σε κατσαρόλα και ρίχνουμε τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά και όταν λιώσει η ζάχαρη προσθέτουμε το ηλιέλαιο. Ανακατεύουμε το αλεύρι με τη σόδα και τη κανέλα. Αφού έχουμε κατεβάσει τη κατσαρόλα από τη φωτιά προσθέτουμε το αλεύρι μέσα στο μείγμα και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε μία ομοιογενή ζύμη. Λαδώνουμε ένα ταψάκι και βάζουμε τη ζύμη. Ψήνουμε για 50 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς. Όταν κρυώσει πασπαλίζουμε με άχνη και κανέλα και κόβουμε σε κομμάτια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: