ΥΛΙΚΑ
600γρ. Φέτα
400γρ. Γιαούρτι
150γρ. Μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
4 Αβγά
1 Φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι
1 Φλιτζάνι τσαγιού γάλα
2 Κουταλάκια γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 Πρέζα μοσχοκάρυδο
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
600γρ. Φέτα
400γρ. Γιαούρτι
150γρ. Μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
4 Αβγά
1 Φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι
1 Φλιτζάνι τσαγιού γάλα
2 Κουταλάκια γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 Πρέζα μοσχοκάρυδο
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Λιώνουμε τη φέτα με ένα πιρούνι. Κρατάμε στην άκρη μια κουταλιά από τη μαργαρίνη και την υπόλοιπη τη χτυπάμε στο μίξερ.
- Προσθέτουμε ένα ένα τα αβγά συνεχίζοντας το χτύπημα.
- Προσθέτουμε το γιαούρτι και το γάλα και χτυπάμε για λίγα λεπτά ακόμη.
- Προσθέτουμε το αλεύρι με το μπέικιν και ανακατεύουμε με σπάτουλα. Προσθέτουμε τη φέτα το μοσχοκάρυδο και το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
- Βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος και απλώνουμε το μείγμα από πάνω απλώνουμε τη μαργαρίνη που κρατήσαμε κομμένη σε μικρά κομμάτια.Ψήνουμε για 45 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: