ΥΛΙΚΑ
500γρ. Ταλιατέλες
300γρ. Μπρόκολο
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
10 Ντοματίνια κομμένα στη μέση
250ml. Κρέμα γάλακτος
200γρ. Καπνιστό σολωμό κομμένο σε μπαστουνάκια
Βασιλικό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Τριμμένη παρμεζάνα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Ταλιατέλες
300γρ. Μπρόκολο
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
10 Ντοματίνια κομμένα στη μέση
250ml. Κρέμα γάλακτος
200γρ. Καπνιστό σολωμό κομμένο σε μπαστουνάκια
Βασιλικό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Τριμμένη παρμεζάνα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε το μπρόκολο σε μια κατσαρόλα αλατισμένο νερό για λίγα λεπτά να μαλακώσει.
- Βράζουμε τις ταλιατέλες σε άφθονο αλατισμένο νερό.
- Σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το πολτό σκόρδου.
- Προσθέτουμε το μπρόκολο και τα ντοματίνια, σοτάρουμε για λίγα λεπτά και ρίχνουμε τη κρέμα γάλακτος.
- Ρίχνουμε το σολωμό και το βασιλικό, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε σε σιγανή για λίγα λεπτά να δέσει η σάλτσα.
- Στραγγίζουμε τις ταλιατέλες και τις σερβίρουμε σε πιατέλα από πάνω ρίχνουμε τη σάλτσα και πασπαλίζουμε τριμμένη παρμεζάνα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: