ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό πατάτες
Ελαιόλαδο
1 Λίτρο γάλα
1/2 Ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό πατάτες
Ελαιόλαδο
1 Λίτρο γάλα
1/2 Ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε τις πατάτες σε ροδέλες και τις τοποθετούμε σ ένα πυρίμαχο σκεύος. Περιχύνουμε με το λάδι και το γάλα. Πασπαλίζουμε τον άνηθο, αλάτι και πιπέρι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 1 1/2 ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: