ΥΛΙΚΑ
1 Κουνουπίδι
50γρ. Τριμμένο τυρί
3 Αβγά
3 Κουταλιές σούπας εβαπορέ
Αλάτι
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
4 Κουταλιές σούπας αλεύρι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κουνουπίδι
50γρ. Τριμμένο τυρί
3 Αβγά
3 Κουταλιές σούπας εβαπορέ
Αλάτι
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
4 Κουταλιές σούπας αλεύρι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε το κουνουπίδι σε μπουκετάκια, τα πλένουμε και τα βράζουμε σε νερό. Προσθέτουμε αλάτι και τα βράζουμε μέχρι να σε σημείο να κρατάνε λίγο. Τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Βάζουμε τα αβγά σε μπολ και τα ανακατεύουμε με το αλεύρι, προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε καλά, να γίνει χυλός.
- Βάζουμε και το μαϊντανό και ανακατεύουμε. Βουτάμε το κουνουπίδι στο χυλό και το τηγανίζουμε. Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και τα πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: