ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
1 Κιλό φασολάκια πλατιά
2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 Πιπεριές ψιλοκομμένες
Μπούκοβο
1/2 Κιλό μανιτάρια λευκά κομμένα στη μέση
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1/2 Λίτρο πολτό ντομάτας
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτα
Τσίλι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
1 Κιλό φασολάκια πλατιά
2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 Πιπεριές ψιλοκομμένες
Μπούκοβο
1/2 Κιλό μανιτάρια λευκά κομμένα στη μέση
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1/2 Λίτρο πολτό ντομάτας
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτα
Τσίλι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί .
- Σοτάρουμε τα κρεμμύδια, το πολτό σκόρδου, τις πιπεριές και το μπούκοβο. Προσθέτουμε το κρέας και το σοτάρουμε καλά.
- Προσθέτουμε 1 λίτρο ζεστό νερό και μαγειρεύουμε σε σιγανή φωτιά για μία ώρα.
- Προσθέτουμε τα φασολάκια, το πελτέ, τα μανιτάρια, τη σάλτσα ντομάτας. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το τσίλι. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 30 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: