Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΡΙΓΑΝΑΤΟ

ΥΛΙΚΑ
2 Κιλά κατσίκι κομμένο σε μερίδες
2 Κιλά πατάτες κομμένες σε μικρά κομμάτια
Αρκετή ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
2 Κουταλιές της σούπας πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε καλά το κρέας. Το αλατοπιπερώνουμε και το αλείφουμε με το πολτό σκόρδου και το ελαιόλαδο το βάζουμε σε ένα ταψί μαζί με τις πατάτες τις οποίες αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο. Πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και ψήνουμε για 2 ώρες στους 180 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: