ΥΛΙΚΑ
500γρ. Τορτελίνια
250γρ. Μανιτάρια σε φέτες
150γρ. Καπνιστή γαλοπούλα κομμένη σε κυβάκια
200ml. Κρέμα γάλακτος
100γρ. Γκούντα κομμένη σε κυβάκια
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Τορτελίνια
250γρ. Μανιτάρια σε φέτες
150γρ. Καπνιστή γαλοπούλα κομμένη σε κυβάκια
200ml. Κρέμα γάλακτος
100γρ. Γκούντα κομμένη σε κυβάκια
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα τορτελίνια σε άφθονο αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο. Τα σουρώνουμε και τα βάζουμε σε ένα πυρέξ.
- Συμπληρώνουμε τα μανιτάρια και το γαλοπούλα. Ρίχνουμε το τυρί και τη κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε.
- Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: