ΥΛΙΚΑ
2 Θράψαλα μεγάλα
200γρ. Μοτσαρέλα κομμένη σε μπαστουνάκια
100γρ. Κέτσαπ
Πιπέρι
Αλάτι
Ελαιόλαδο
1 Ντομάτα σε κομμάτια
Χυμό από 1 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 Θράψαλα μεγάλα
200γρ. Μοτσαρέλα κομμένη σε μπαστουνάκια
100γρ. Κέτσαπ
Πιπέρι
Αλάτι
Ελαιόλαδο
1 Ντομάτα σε κομμάτια
Χυμό από 1 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τα θράψαλα. Τα μαρινάρουμε στο χυμό του λεμονιού για 2 λεπτά. Τα αλείφουμε με ελαιόλαδο και τα ψήνουμε στο γκριλ στους 180 βαθμούς για 5 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε και τα αλείφουμε εσωτερικά με τη κέτσαπ.
- Τα γεμίζουμε με τη μοτσαρέλα και τα κομμάτια ντομάτας. Τα κλείνουμε με μία οδοντογλυφίδα και τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς για άλλα 5 λεπτά. Τα σερβίρουμε αμέσως.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: