ΥΛΙΚΑ
110γρ. Κουβερτούρα
3 Αβγά
1 Σφηνάκι κονιάκ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
110γρ. Κουβερτούρα
3 Αβγά
1 Σφηνάκι κονιάκ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σπάμε τη κουβερτούρα σε κομμάτια και τη λιώνουμε σε μπεν μαρί.
- Χτυπάμε στο μίξερ τα ασπράδια μέχρι να γίνουν σφιχτή μαρέγκα.
- Χτυπάμε επίσης στο μίξερ τους κρόκους προσθέτοντας σιγά σιγά τη λιωμένη κουβερτούρα χωρίς να σταματήσουμε το μίξερ όταν είναι έτοιμο σταματάμε το μίξερ και ενσωματώνουμε τη μαρέγκα με απαλό ανακάτεμα. Ρίχνουμε και το κονιάκ και ανακατεύουμε.
- Μοιράζουμε το μείγμα σε ποτήρια ή μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο.
- Εάν θέλουμε γαρνίρουμε με σαντιγί και τριμμένη κουβερτούρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: