ΥΛΙΚΑ
100γρ. Φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα
Αλάτι
500γρ. Ζυμαρικά της αρεσκείας μας
Ταμπάσκο
25γρ. Κουκουνάρι
25γρ. Αμύγδαλα
Ελαιόλαδο
50γρ. Παρμεζάνα τριμμένη
Ελαιόλαδο
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
100γρ. Φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα
Αλάτι
500γρ. Ζυμαρικά της αρεσκείας μας
Ταμπάσκο
25γρ. Κουκουνάρι
25γρ. Αμύγδαλα
Ελαιόλαδο
50γρ. Παρμεζάνα τριμμένη
Ελαιόλαδο
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ψήνουμε το κουκουνάρι και τα αμύγδαλα στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά.
- Τα χτυπάμε στο μπλέντερ μαζί με αλάτι, πιπέρι, το πολτό σκόρδου και το βασιλικό.
- Ρίχνουμε το λάδι σιγά σιγά για να έχουμε ένα πέστο αρκετά πηχτό.
- Ρίχνουμε το πέστο σε ένα μπολ και ρίχνουμε τη παρμεζάνα, ανακατεύουμε.
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό με το ταμπάσκο. Τα στραγγίζουμε τα ανακατεύουμε με το πέστο και σερβίρουμε σε πιάτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: