Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΠΕΣΤΟ

ΥΛΙΚΑ
100γρ. Φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα
Αλάτι
500γρ. Ζυμαρικά της αρεσκείας μας
Ταμπάσκο
25γρ. Κουκουνάρι
25γρ. Αμύγδαλα
Ελαιόλαδο
50γρ. Παρμεζάνα τριμμένη
Ελαιόλαδο
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ψήνουμε το κουκουνάρι και τα αμύγδαλα στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά.
  • Τα χτυπάμε στο μπλέντερ μαζί με αλάτι, πιπέρι, το πολτό σκόρδου και το βασιλικό.
  • Ρίχνουμε το λάδι σιγά σιγά για να έχουμε ένα πέστο αρκετά πηχτό.
  • Ρίχνουμε το πέστο σε ένα μπολ και ρίχνουμε τη παρμεζάνα, ανακατεύουμε.
  • Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό με το ταμπάσκο. Τα στραγγίζουμε τα ανακατεύουμε με το πέστο και σερβίρουμε σε πιάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: