ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μοσχαρίσιο συκώτι
1 Κιλό χοιρινό σπάλα
2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 Ποτήρι λευκό κρασί
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
Βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό μοσχαρίσιο συκώτι
1 Κιλό χοιρινό σπάλα
2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 Ποτήρι λευκό κρασί
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
Βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε καλά τα κρέατα και τα κόβουμε σε μπουκιές.
- Τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα με 2 1/2 ποτήρια νερό και σιγοβράζουμε μέχρι να σωθεί το νερό.
- Ρίχνουμε το βούτυρο και το κρεμμύδι και ανακατεύουμε μέχρι να πάρουν χρώμα.
- Σβήνουμε με το κρασί, ρίχνουμε τον πελτέ, το αλάτι, το πιπέρι και το βούτυρο και μαγειρεύουμε σε σιγανή φωτιά για 30 λεπτά να δέσει η σάλτσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: