Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΡΑΚΑΣ ΛΑΔΕΡΟΣ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό αρακά
1 Καρότο κομμένο σε ροδέλες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
Λίγο δύοσμο
Ελαιόλαδο
2 Ντομάτες κομμένες σε κυβάκια
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια. Βάζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, τον αρακά και το καρότο, τις ντομάτες και ζεστό νερό να τα σκεπάζει. 
  • Αλατοπιπερώνουμε και βράζουμε σε χαμηλή θερμοκρασία. Όταν σωθεί το νερό βάζουμε τον άνηθο και το δυόσμο. Όταν κατεβάσουμε από τη φωτιά, περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: