ΥΛΙΚΑ
Ελαιόλαδο
350γρ. Σπανάκι
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 Ντομάτες ψιλοκομμένες
4 Αβγά
100γρ. Φέτα τριμμένη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ελαιόλαδο
350γρ. Σπανάκι
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 Ντομάτες ψιλοκομμένες
4 Αβγά
100γρ. Φέτα τριμμένη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα σκεύος και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το σπανάκι και τις ντομάτες. Μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά να πιουν τα υγρά τους, προσθέτουμε τη φέτα και ανακατεύουμε.
- Κάνουμε 4 λακκούβες και σπάμε από 1 αβγό σε κάθε λακκούβα. Αλατοπιπερώνουμε. Σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να είναι έτοιμα τα αβγά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: