ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό συκώτι
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Ρίγανη
Θυμάρι
Χυμό από 1 λεμόνι
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό συκώτι
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Ρίγανη
Θυμάρι
Χυμό από 1 λεμόνι
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Μέσα σ ένα μπολ ανακατεύουμε το πολτό σκόρδου, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Πλένουμε το συκώτι. Το κόβουμε σε τέσσερα κομμάτια και τα βάζουμε στη μαρινάδα. Το αφήνουμε στο ψυγείο για μία ώρα. Τα απλώνουμε σε ένα ταψάκι και πασπαλίζουμε με το θυμάρι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά. Όταν είναι έτοιμο το βγάζουμε από το φούρνο, περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και το μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: