Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΥΛΙΚΑ
1 Πακέτο χωριάτικο φύλλο για πίτες
400γρ. Φέτα
200γρ. Ανθότυρο
250γρ. Γιαούρτι
4 Αβγά
1 Κουτάκι σόδα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Χτυπάμε σε ένα μπολ το γιαούρτι, τη σόδα και τα αβγά και αλατοπιπερώνουμε. Σ ένα άλλο μπολ τρίβουμε τη φέτα προσθέτουμε το ανθότυρο και ανακατεύουμε, ρίχνουμε λίγο πιπέρι. 
  • Λαδώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε 3 φύλλα τα οποία λαδώνουμε ένα ένα. Ρίχνουμε τα μισά τυριά, σκεπάζουμε με τόσα φύλλα ώστε να μας μείνουν 4 φύλλα για το τέλος. Ρίχνουμε τα υπόλοιπα τυριά και σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα λαδώνοντας ένα ένα. Χαράζουμε τη πίτα μέχρι κάτω και ρίχνουμε το μείγμα των αβγών. Ψήνουμε για 35 λεπτά στους 180 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: