ΥΛΙΚΑ
1 Πακέτο φύλλο κρούστας
6 Πιπεριές Φλωρίνης
600γρ. Φέτα τριμμένη
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Πακέτο φύλλο κρούστας
6 Πιπεριές Φλωρίνης
600γρ. Φέτα τριμμένη
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε και κόβουμε σε ροδέλες τις πιπεριές. Βάζουμε σε ένα τηγάνι λίγο ελαιόλαδο και τις σοτάρουμε, αλατοπιπερώνουμε και τις αφήνουμε να μαλακώσουν ελαφρά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά.
- Λαδώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε τα μισά φύλλα τα οποία λαδώνουμε ένα ένα. Βάζουμε τη φέτα στις πιπεριές, πασπαλίζουμε με ρίγανη και ανακατεύουμε. Απλώνουμε τη γέμιση πάνω από τα φύλλα.
- Σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα τα οποία λαδώνουμε και αυτά ένα ένα. Γυρίζουμε τις άκρες προς τα μέσα και μ ένα μαχαίρι τρυπάμε τα φύλλα σε διάφορα σημεία. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: