ΥΛΙΚΑ
3 Θράψαλα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
150γρ Φέτα κομμένη σε μικρά κυβάκια
100γρ. Γραβιέρα κομμένη σε μικρά κυβάκια
2 Πράσινες πιπεριές κομμένες σε μικρά κομμάτια
1 Ντομάτα κομμένη σε μικρά κυβάκια
Μπούκοβο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
3 Θράψαλα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
150γρ Φέτα κομμένη σε μικρά κυβάκια
100γρ. Γραβιέρα κομμένη σε μικρά κυβάκια
2 Πράσινες πιπεριές κομμένες σε μικρά κομμάτια
1 Ντομάτα κομμένη σε μικρά κυβάκια
Μπούκοβο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε και καθαρίζουμε τα θράψαλα. Σ ένα κατσαρολάκι βράζουμε τα πλοκάμια τους για 5 λεπτά με νερό τόσο όσο να τα σκεπάζει.
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το πολτό σκόρδου με τις πιπεριές για 2 λεπτά. Ρίχνουμε τις ντομάτες αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το μπούκοβο. Σιγοβράζουμε για 5 λεπτά, κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει λίγο.
- Βάζουμε και τα τυριά και ανακατεύουμε καλά. Γεμίζουμε τα θράψαλα αλλά όχι μέχρι επάνω. Κλείνουμε με τα πλοκάμια τους και τα πιάνουμε με οδοντογλυφίδες. Τα βάζουμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος και ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο βάζουμε και τη γέμιση που σίγουρα μας έχει περισσέψει. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: