ΥΛΙΚΑ
1/2 Λίτρο γάλα
1 Κουταλιά σούπας κορν φλάουρ
1 Κουταλιά σούπας κακάο
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Χυμό από 1 πορτοκάλι
1 Βανίλια
2 Κουταλιές σούπας ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1/2 Λίτρο γάλα
1 Κουταλιά σούπας κορν φλάουρ
1 Κουταλιά σούπας κακάο
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Χυμό από 1 πορτοκάλι
1 Βανίλια
2 Κουταλιές σούπας ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία κατσαρόλα διαλύουμε το κορν φλάουρ και το κακάο στο γάλα. Ρίχνουμε το χυμό, τη ζάχαρη, τη βανίλια και το χυμό.
- Βάζουμε τη κατσαρόλα στη φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει.
- Κατεβάζουμε από τη φωτιά, μοιράζουμε τη κρέμα σε μπολ και όταν κρυώσει λίγο τα βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: