Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

ΥΛΙΚΑ
1/2 Λίτρο γάλα
1 Κουταλιά σούπας κορν φλάουρ
1 Κουταλιά σούπας κακάο
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Χυμό από 1 πορτοκάλι
1 Βανίλια
2 Κουταλιές σούπας ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε μία κατσαρόλα διαλύουμε το κορν φλάουρ και το κακάο στο γάλα. Ρίχνουμε το χυμό, τη ζάχαρη, τη βανίλια και το χυμό. 
  • Βάζουμε τη κατσαρόλα στη φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει.
  • Κατεβάζουμε από τη φωτιά, μοιράζουμε τη κρέμα σε μπολ και όταν κρυώσει λίγο τα βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: