Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

ΚΑΣΕΡΟΠΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ
2 Φύλλα σφολιάτας
300γρ. Κασέρι
250ml. Κρέμα γάλακτος
4 Αβγά
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε βουτυρωμένο πυρίμαχο στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας. Απλώνουμε το κασέρι τριμμένο. Σ ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά με τη κρέμα, αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε το κασέρι.
  • Σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: