ΥΛΙΚΑ
2 Φύλλα σφολιάτας
300γρ. Κασέρι
250ml. Κρέμα γάλακτος
4 Αβγά
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 Φύλλα σφολιάτας
300γρ. Κασέρι
250ml. Κρέμα γάλακτος
4 Αβγά
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε βουτυρωμένο πυρίμαχο στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας. Απλώνουμε το κασέρι τριμμένο. Σ ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά με τη κρέμα, αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε το κασέρι.
- Σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: