ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ
1 Νεροπότηρο σπορέλαιο
1 Νεροπότηρο νερό
1/2 Κιλό αλεύρι
Αλάτι
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
1 Κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες
300γρ. Φέτα
Λίγο άνηθο
1 Αβγό
1 Πιπεριά
1 Ντομάτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ
1 Νεροπότηρο σπορέλαιο
1 Νεροπότηρο νερό
1/2 Κιλό αλεύρι
Αλάτι
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
1 Κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες
300γρ. Φέτα
Λίγο άνηθο
1 Αβγό
1 Πιπεριά
1 Ντομάτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μέχρι να έχουμε μια μαλακή ζύμη που να μη κολλάει στα χέρια. Λαδώνουμε μία ταρτέρια και απλώνουμε τη ζύμη έτσι ώστε να καλύπτει και τα τοιχώματα.
- Σε ένα μπολ τρίβουμε τη φέτα, την ανακατεύουμε με το αβγό, τα μανιτάρια και τον άνηθο. Κόβουμε την ντομάτα σε ροδέλες και την απλώνουμε επάνω από το μείγμα καθώς και τη πιπεριά που έχουμε κόψει σε ροδέλες και αυτή. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μία ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: