Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

ΤΑΡΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Φύλλο σφολιάτας
1 Φιλέτο κοτόπουλου
1 Κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες
100γρ. Τριμμένο τυρί
2 Κόκκινες πιπεριές ψιλοκομμένες
2 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
100γρ. Γιαούρτι
2 Αβγά
2 Κρόκοι αβγών
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ρίγανη
Θυμάρι
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βάζουμε τη σφολιάτα σε μία ταρτιέρα και τη ψήνουμε για 15 λεπτά. Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια και το σοτάρουμε στο ελαιόλαδο, μαζί με τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα μανιτάρια.
  • Όταν μαραθούν σβήνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε τις κόκκινες πιπεριές, το γιαούρτι τα μυρωδικά, αλάτι και πιπέρι, τα αβγά και τους κρόκους χτυπημένα και το μισό τυρί. Απλώνουμε το μείγμα επάνω στη σφολιάτα, σκεπάζουμε με το υπόλοιπο τυρί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: