ΥΛΙΚΑ
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1 Πιπεριά ψιλοκομμένη
1/2 Ποτήρι κρασιού κόκκινο κρασί
Κανέλα
Αλάτι
Πιπέρι
Βασιλικός
50γρ. Ροδέλες ελιάς
250γρ. Φέτα κομμένη σε κυβάκια
500γρ. Μακαρόνια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1 Πιπεριά ψιλοκομμένη
1/2 Ποτήρι κρασιού κόκκινο κρασί
Κανέλα
Αλάτι
Πιπέρι
Βασιλικός
50γρ. Ροδέλες ελιάς
250γρ. Φέτα κομμένη σε κυβάκια
500γρ. Μακαρόνια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τσιγαρίζουμε το πολτό σκόρδου, το κρεμμύδι, τη πιπεριά, τις ελιές και σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε τη ντομάτα, τα μυρωδικά και πολύ λίγο νερό. Σιγοβράζουμε τη σάλτσα για 20 λεπτά. Βράζουμε τα μακαρόνια, τα σουρώνουμε και τα βάζουμε σε μια πιατέλα απλώνουμε από πάνω τα κυβάκια της φέτας και περιχύνουμε με τη σάλτσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: