ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε μερίδες
2 Πράσινες πιπεριές
250γρ. Τυρί φέτα
150ml. Χυμό ντομάτας
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε μερίδες
2 Πράσινες πιπεριές
250γρ. Τυρί φέτα
150ml. Χυμό ντομάτας
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το κρέας, το σοτάρουμε να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές και ρίχνουμε το χυμό ντομάτας. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη προσθέτουμε νερό ζεστό και σιγοβράζουμε για 40 λεπτά. Λίγο πριν το σβήσουμε προσθέτουμε τις πιπεριές κομμένες στα τέσσερα. Προσθέτουμε τη φέτα κομμένη σε κυβάκια και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
- Συνοδεύουμε με πουρέ πατάτας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: