ΥΛΙΚΑ
2 Κιλά αρνί κομμένο σε μερίδες
1/2 Φλιτζάνι κόκκινο κρασί
2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
Ελαιόλαδο
3 Ντομάτες τριμμένες
2 Πράσινες πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
Αλάτι
Πιπέρι
1 Πρέζα ζάχαρη
1 Πρέζα κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 Κιλά αρνί κομμένο σε μερίδες
1/2 Φλιτζάνι κόκκινο κρασί
2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
Ελαιόλαδο
3 Ντομάτες τριμμένες
2 Πράσινες πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
Αλάτι
Πιπέρι
1 Πρέζα ζάχαρη
1 Πρέζα κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε καλά το κρέας και το σκουπίζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και αλατοπιπέρωνουμε. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί. Ροδίζουμε το αρνάκι σε δυνατή φωτιά, προσθέτουμε τα κρεμμύδια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
- Σβήνουμε με το κρασί.
- Προσθέτουμε τις ντομάτες και τον πελτέ, τις πιπεριές, τη κανέλα, τη ζάχαρη και αλατοπιπερώνουμε. Ρίχνουμε τρία ποτήρια ζεστό νερό, χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και βράζουμε για 2 ώρες να είναι έτοιμο το κρέας και να μείνει τη σάλτσα του.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: