ΥΛΙΚΑ
300ml. Νερό
1 Φακελάκι μαγιά
250γρ. Σιμιγδάλι
250γρ. Αλεύρι
1 Κουταλάκι γλυκού ζάχαρη
1 Φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 1/2 Κουταλάκι αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
300ml. Νερό
1 Φακελάκι μαγιά
250γρ. Σιμιγδάλι
250γρ. Αλεύρι
1 Κουταλάκι γλυκού ζάχαρη
1 Φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 1/2 Κουταλάκι αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε όλα τα υλικά, εκτός από το αλάτι και αρχίζουμε να ζυμώνουμε. Όταν αρχίσει να σχηματίζεται το ζυμάρι μας ρίχνουμε το αλάτι και συνεχίζουμε το ζύμωμα για τουλάχιστον 10 λεπτά.
- Βάζουμε τη ζύμη σε λαδωμένο μπολ και το σκεπάζουμε με μία πετσέτα. Αφήνουμε για 2 ώρες. Λαδώνουμε ένα ταψί και το αλευρώνουμε. Πλάθουμε τη ζύμη σε ότι σχήμα θέλουμε το τοποθετούμε στο ταψί, το σκεπάζουμε και το αφήνουμε για 1 ώρα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 στον αέρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: