ΥΛΙΚΑ
500γρ. Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
330ml. Μπύρα
1 Κουταλάκι γλυκού αλάτι
1 Κουταλιά σούπας λάδι
Σουσάμι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
330ml. Μπύρα
1 Κουταλάκι γλυκού αλάτι
1 Κουταλιά σούπας λάδι
Σουσάμι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε το αλεύρι σ ένα μπολ και ρίχνουμε το λάδι και το αλάτι. Προσθέτουμε τη μπύρα λίγη λίγη και ζυμώνουμε πολύ καλά. Την αφήνουμε για μισή ώρα στην άκρη. Έπειτα ζυμώνουμε ψωμί σε ότι σχήμα θέλουμε, το οποίο βάζουμε σε λαδωμένο ταψί. Πασπαλίζουμε με σουσάμι, χαράζουμε και ψήνουμε το ψωμί σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για μία ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: