ΥΛΙΚΑ
250γρ. Βούτυρο
250γρ. Βρώμη
150γρ. Ζάχαρη
140γρ. Αλεύρι
2 Κουταλάκια γλυκού μπέικιν πάουντερ
2 Αβγά
Μία πρέζα αλάτι
1 Φακελάκι σταγόνες σοκολάτες
100γρ. Αμύγδαλα
100γρ. Φουντούκια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
250γρ. Βούτυρο
250γρ. Βρώμη
150γρ. Ζάχαρη
140γρ. Αλεύρι
2 Κουταλάκια γλυκού μπέικιν πάουντερ
2 Αβγά
Μία πρέζα αλάτι
1 Φακελάκι σταγόνες σοκολάτες
100γρ. Αμύγδαλα
100γρ. Φουντούκια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Λιώνουμε το βούτυρο και αλέθουμε τα αμύγδαλα και τα φουντούκια. Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε μια λεκάνη και τα ανακατεύουμε, μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
- Στρώνουμε λαδόκολλα σε δύο λαμαρίνες και αραδιάζουμε τα μπισκότα που έχουμε σχηματίσει.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: