ΥΛΙΚΑ
400γρ. Μπισκότα τύπου digestive
1 Κιλό γιαούρτι στραγγιστό
1 Γάλα ζαχαρούχο
140γρ. Βούτυρο λιωμένο
Χυμός από 1 λεμόνι
Ξύσμα από 1 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
400γρ. Μπισκότα τύπου digestive
1 Κιλό γιαούρτι στραγγιστό
1 Γάλα ζαχαρούχο
140γρ. Βούτυρο λιωμένο
Χυμός από 1 λεμόνι
Ξύσμα από 1 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τρίβουμε τα μπισκότα στο multi τα βάζουμε σε μια λεκάνη ρίχνουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε.
- Τα στρώνουμε σε ένα ταψάκι και τα πατάμε για να έχουμε μία λεία επιφάνεια.
- Χτυπάμε στο μίξερ το γιαούρτι με το ζαχαρούχο και το χυμό λεμονιού. και στρώνουμε τη κρέμα επάνω από τα μπισκότα.
- Πασπαλίζουμε με το ξύσμα λεμονιού και βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για 5 ώρες το λιγότερο πριν το κόψουμε για να σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: