ΥΛΙΚΑ
500γρ. Ραβόλια
250ml. Κρέμα γάλακτος
50γρ. Μαργαρίνη
Λίγο μοσχοκάρυδο
Τριμμένο τυρί
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Ραβόλια
250ml. Κρέμα γάλακτος
50γρ. Μαργαρίνη
Λίγο μοσχοκάρυδο
Τριμμένο τυρί
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα ραβιόλα σε αλατισμένο σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο να γίνουν al dente και όταν είναι έτοιμα τα στραγγίζουμε. Σε ένα τηγάνι βάζουμε τη κρέμα γάλακτος και τη μαργαρίνη και τα ζεσταίνουμε, όταν λιώσει το βούτυρο βάζουμε και τα ζυμαρικά. Προσθέτουμε το τριμμένο τυρί, αλάτι, πιπέρι και πασπαλίζουμε με το μοσχοκάρυδο.
- Ανακατεύουμε ελαφρά, τα αφήνουμε για 2-3 λεπτά και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: