ΥΛΙΚΑ
500γρ. Σπαγγέτι
3 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 Κουταλάκι πολτό σκόρδου
2 Κονσέρβες τόνο
250γρ. Ντοματίνια
1 Ματσάκι ρόκα
50γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Σπαγγέτι
3 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 Κουταλάκι πολτό σκόρδου
2 Κονσέρβες τόνο
250γρ. Ντοματίνια
1 Ματσάκι ρόκα
50γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο, να γίνουν al dente. Στραγγίζουμε το τόνο, βάζουμε ελάχιστο ελαιόλαδο σ ένα τηγάνι. Σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια, και προσθέτουμε το πολτό σκόρδου.
- Στη συνέχεια συμπληρώνουμε τα ντοματίνια. Αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε και ρίχνουμε τον τόνο.
- Ρίχνουμε στο τηγάνι τα μακαρόνια. Ανακατεύουμε καλά, κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα φύλλα της ρόκας. Αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με το κεφαλοτύρι και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: