ΥΛΙΚΑ
500γρ, Φιλέτα γλώσσας
4 Κρεμμυδάκια φρέσκα
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
4 Φιλέτα Αντζούγιας
1 Ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
250γρ. Ντοματίνια
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
25ml. Λευκό κρασί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ, Φιλέτα γλώσσας
4 Κρεμμυδάκια φρέσκα
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
4 Φιλέτα Αντζούγιας
1 Ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
250γρ. Ντοματίνια
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
25ml. Λευκό κρασί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε τα φιλέτα του ψαριού, τα στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί τα βάζουμε σ ένα πυρίμαχο σκεύος. Αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο και το κρασί.
- Βάζουμε στο multi τα κρεμμυδάκια, το πολτό σκόρδου, 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο και τις αντζούγιες. Περιχύνουμε τα φιλέτα με το πολτοποιημένο μείγμα και το ψιλοκομμένο μαϊντανό. Βάζουμε γύρω από τα φιλέτα και ψήνουμε στον αέρα στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: