Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό γαρίδες
Ξύσμα από 1 λεμόνι
1 Κουταλάκι πολτό σκόρδου
Ελάχιστο τζίντζερ τριμμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε τις γαρίδες, και τις καθαρίζουμε, τις βάζουμε σε ένα μπολ. Πασπαλίζουμε με πιπέρι, συμπληρώνουμε το πολτό σκόρδου, το τζίντζερ, το ξύσμα λεμονιού, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. Σκεπάζουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
  • Περνάμε σε καλαμάκια από 3-4 γαρίδες, πασπαλίζουμε με αλάτι και ψήνουμε σε δυνατό γκριλ ή στα κάρβουνα για 2 λεπτά από κάθε πλευρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: