ΥΛΙΚΑ
1 Φύλλο σφολιάτας
500γρ. Μανιτάρια
6 Φέτες μπέικον
4 Φέτες ζαμπόν
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
20ml. Λευκό κρασί
200γρ. Διάφορα τυριά τριμμένα
250ml. Κρέμα γάλακτος
2 Κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Φύλλο σφολιάτας
500γρ. Μανιτάρια
6 Φέτες μπέικον
4 Φέτες ζαμπόν
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
20ml. Λευκό κρασί
200γρ. Διάφορα τυριά τριμμένα
250ml. Κρέμα γάλακτος
2 Κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αφού σκουπίσουμε τα μανιτάρια με βρεγμένη πετσέτα τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί και ρίχνουμε τα κρεμμύδια, το μπέικον και το ζαμπόν και ανακατεύουμε για λίγα λεπτά. Ρίχνουμε και τα μανιτάρια και ανακατεύουμε μέχρι σωθούν τα υγρά που θα βγάλουν. Βάζουμε αλάτι και πιπέρι και σβήνουμε με το κρασί. Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ το αλκοόλ κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τη μισή ποσότητα από τα τριμμένα τριμμένα τυριά. Βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος και βάζουμε το φύλλο της σφολιάτας, από πάνω ρίχνουμε τη γέμιση από πάνω τα τυριά που έχουν περισσέψει και τέλος περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: