ΥΛΙΚΑ
4 Φιλέτα ψαριού
1 Κιλό πατάτες
200ml. Χυμό ντομάτας
Αλάτι
Πιπέρι
Βασιλικό
Καπνιστή πάπρικα
1 Φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
2 Κουταλιές σούπας ξίδι βαλσάμικο
1 Κουταλιά σούπας τσίλι σος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
4 Φιλέτα ψαριού
1 Κιλό πατάτες
200ml. Χυμό ντομάτας
Αλάτι
Πιπέρι
Βασιλικό
Καπνιστή πάπρικα
1 Φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
2 Κουταλιές σούπας ξίδι βαλσάμικο
1 Κουταλιά σούπας τσίλι σος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε τις πατάτες τις κόβουμε σε ροδέλες τις στρώνουμε σ ένα πυρίμαχο σκεύος αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με τη καπνιστή πάπρικα και ανακατεύουμε.
- Στρώνουμε τα φιλέτα ψαριού πάνω στις πατάτες και τα αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με λίγο βασιλικό και περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, το χυμό ντομάτας και το βαλσάμικο. Σε ένα ποτήρι νερό διαλύουμε το πελτέ ντομάτας και περιχύνουμε το φαγητό, βάζουμε και τη τσίλι σος.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για μία ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: