ΥΛΙΚΑ
500γρ. Μανιτάρια
1 Κουταλάκι πολτό σκόρδου
Θυμάρι
6 Φρυγανιές τριμμένες
Λίγο ελαιόλαδο
100γρ. Γραβιέρα τριμμένη
100γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένη
Αλάτι
Πιπέρι
Μαϊντανός ψιλοκομμένος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Μανιτάρια
1 Κουταλάκι πολτό σκόρδου
Θυμάρι
6 Φρυγανιές τριμμένες
Λίγο ελαιόλαδο
100γρ. Γραβιέρα τριμμένη
100γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένη
Αλάτι
Πιπέρι
Μαϊντανός ψιλοκομμένος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σκουπίζουμε τα μανιτάρια με μια υγρή πετσέτα και αφαιρούμε τα μπαστουνάκια. Τα ψιλοκόβουμε και τα σοτάρουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε το πολτό σκόρδου, το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε για λίγα λεπτά.
- Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ και προσθέτουμε τη τριμμένη φρυγανιά. Ανακατεύουμε καλά και γεμίζουμε με το μείγμα τα μανιτάρια. Τα βάζουμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος και τα πασπαλίζουμε με τα τυριά, αφού πρώτα τα ανακατεύουμε μεταξύ τους. Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς, στον αέρα για 20 λεπτά. Γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: