Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΣΩΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Πατάτες βρασμένες και κομμένες σε φέτες
3 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 Αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Λίγο ελαιόλαδο
200γρ. Γιαούρτι στραγγιστό
2 Κουταλιές σούπας μαγιονέζα
Χυμό 1/2 λεμονιού
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε μία σαλατιέρα βάζουμε τις βρασμένες πατάτες και τις ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο, προσθέτουμε το πολτό σκόρδου, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε απαλά. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με τη μαγιονέζα και το χυμό λεμονιού.
  • Προσθέτουμε στις πατάτες τα αγγουράκια και τα φρέσκα κρεμμύδια. Προσθέτουμε τη σως, ανακατεύουμε και πασπαλίζουμε με τη πάπρικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: